Ajuntament de Traiguera

Santuari Font de la Salut

Noticia destacada

  El dimecres 21 de juny a les 9.30h al Centre Cultural Pere Labèrnia tindrà lloc una Jornada de presentació dels "Instruments públics al servei de la internacionalització".
  Ja esta obert el període de matrícula per a l'escola d'estiu de 2017 i la borsa borsa de treball per a la contractació de 2 persones per realitzar tasques de monitors d'activitats socio-culutrals durant l'estiu 2017 a l'Ajuntament de Traiguera
  La Càmera de Comerç de Castelló ofereix una jornada informativa el dijous 8 de juny a les 16.00 a la biblioteca del Centre Cultural Pere Labèrnia. Durant la jornada es presentaran els programes de INNOCAMARA i TICCCAMARAS que pretenen fomentar la innovació a les pymes amb ajudes a la inversió subvencionades al 50 %. Si hi vols participar apunta't a l'AEDL de l'Ajuntament de Traiguera.
  Avui i demà el nostre guia local Vicent, està a una acció de promoció directa "street marketing" a València, al costat de la Plaça de Bous, organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló. Es tracta d'una jornada de maximitzar la visualització del nostre territori i oferirem junt amb els altres pobles de la província la nostra oferta turística i gastronòmica.
  El Ministeri de Foment ha publicat el projecte de traçat i construcció de l'autovia A-7 del Mediterrani. A l'Ajuntament està exposat el tram que passa per Traiguera, perquè el veïnat el puga consultar.
  La biblioteca de Traiguera ha portat a terme millores en les seves instal·lacions perquè els més menuts puguin gaudir d'un espai adaptat a les seves necessitats.
  Un any més aquesta primavera hem preparat tot un seguit d'actes cultural a la nostra població. Durant els mesos d'abril i maig podreu gaudir de concerts, conferències, del 2n Premi Literari Armando Vericat i de l'actuació del còmic Eugeni Alemany que ens farà passar una estona divertida. Esperem que us agradi aquesta programació i us animeu a participar en els actes que hem organitzat en col·laboració de les entitats locals.
  Avui ha tingut lloc a Traiguera una nova reunió de treball dels municipis integrants del Pacte Territorial "Castelló Nord". A la mateixa hi han assistit els representants polítics dels pobles implicats, juntament amb la tècnica contractada per a la realització del pacte i Vicente Budi de l'Institut I.de Desenvolupament Local de l'UJI que portarà a terme l'assessorament tècnic per a l'elaboració del Diagnòstic.
  L'Ajuntament de Traiguera acaba de senyalitzar i homologar una Ruta de senderisme i cicloturismo “Oliveres Mil·lenàries i Font de la Salut”. La ruta circular, que es pot realitzar a peu, amb bicicleta o a cavall, de gairebé 12 Km.de longuitud, presenta una desnivell de pujada de 534 m. i 525 m. de baixada.
  Els Ciutadans que desitgen sol·licitar un certificat digital ara ja poden sol·licitar-lo a l'Ajuntament de Traiguera que ens hem constituït com a Punt de Registre d'Usuario (PRU) de l'Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana.
  A partir del 10 de gener tornen les activitats i històries per als més menuts de la casa A la biblioteca del Centre cultural "Pere Labèrnia" Horari: 17.00 h a 18.00 h Els dimarts "El Món dels Contes" I els dijous "Cantem en anglés". Veniu a conéixer les històries i les cançons teniu preparades per a tots vosaltres.
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal