Ajuntament de Traiguera

Dilluns, Març 6, 2017 - 14:45
Reunió de treball dels municipis integrants del Pacte Territorial "Castelló Nord"
Avui ha tingut lloc a Traiguera una nova reunió de treball dels municipis integrants del Pacte Territorial "Castelló Nord". A la mateixa hi han assistit els representants polítics dels pobles implicats, juntament amb la tècnica contractada per a la realització del pacte i Vicente Budi de l'Institut I.de Desenvolupament Local de l'UJI que portarà a terme l'assessorament tècnic per a l'elaboració del Diagnòstic.

 

L’objectiu del pacte aquest any és l’elaboració d’un estudi de diagnòstic del territori. Per això, s’ha contractac un tècnic i s’ha signat un conveni amb l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local de la Universitat Jaume I de Castelló, per a que aquest organisme aporte el seu assessorament sobre les tasques a fer per tal de realitzar correctament l’estudi. Durant els pròxims mesos es recolliran dades i es faran tot un seguit d’entrevistes amb els agents econòmics i socials més representatius de cada municipi.

 

En una segona fase, i en base a l’estudi que ara s’elabora, els municipis del Pacte posaran en marxa projectes, encara per determinar, de forma conjunta, i es tractarà d’obtenir finançament del SERVEF. Tot això amb l’objectiu de generar ocupació i fomentar iniciatives empresarials que creen valor afegit al territori en els pròxims anys.

 

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal