#
13
0
Servicis
15

Benvinguda

Salutació de l'alcalde

Benvolguts traiguerins i visitants,

Us dono la benvinguda al portal web oficial de l´Ajuntament de Traiguera. L´objectiu és ensenyar el nostre poble fora de les nostres fronteres i aproximar-nos a tots aquells que ens vulguin conèixer un poc millor.

Des d´aquesta web el que pretenem és que es pugui accedir a una completa informació que et permetrà posar-te amb contacte amb els serveis i tràmits de les distintes àrees i conèixer de primera mà els organismes, empreses i comerços municipals així com els llocs d’interès que t´ofereix el nostre poble. Volem que este portal sigui un model d´eficàcia, proximitat, transparència i també, de participació.

A més, aquest portal et permet endinsar-te en un ampli palmell de possibilitats informatives que t´introduiran en aquells aspectes del poble que destaquen per la seua història, activitats culturals i festives i tot un seguit de temes d’interès que t´ofereix Traiguera. És una finestra oberta 24 hores però també una bústia de suggeriments que ens podeu fer arribar per a millorar els serveis del nostre poble.

Traiguera amb una població d’uns 1.500 habitants és un poble obert, amb un contingut ric i un patrimoni molt valuós. El Reial Santuari de la Mare de Déu de la Font de la Salut és la bandera i senya d´identitat d´un poble que compta amb monuments tant de caràcter civil com religiós, muralles i obres de gran calat arquitectònic que no deixen indiferent a ningú.

Traiguera és un poble rural, on la seua principal activitat es l´agricultura. L´oli d´oliva és una de les nostres senyes d´identitat. És un poble on es pot gaudir de la natura, d´uns carrers plens de vida, de la Fira Romana el primer cap de setmana del mes d´octubre (pel passat romà del nostre poble) i unes Festes Patronals en honor a la Mare de Déu de l´Assumpció i Sant Roc que celebrem a l´Agost. Traiguera és un poble obert on cadascú que ens visita se sent com a casa.

Amb aquesta web el que volem és fer la vida més fàcil per a tots els ciutadans i que es puguin consultar tots els temes que siguin d’interès per als nostres veïns i veïnes així com per a tots aquells que ens vulguin conèixer i venir a visitar-nos.

Aquesta és la Traiguera del segle XXI. Un poble modern, accessible, pròsper i solidari, en el que tots siguem els protagonistes i actius d´un poble que mira amb il·lusió i ganes un futur pròsper i esperançador. Un poble de tots i per a tots.

Us invito a tots a que navegueu per la nostra web i benvinguts a Traiguera.

Javier Ferrer Bort.